Nyheter

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer

Ny VD i Hillerstorps Trä

27 november 2023

Vi hälsar Martin Swärd varmt välkommen som VD i Hillerstorps Trä från och med den 1 januari 2024. Hillerstorps Trä är ett av Nordens ledande företag inom utemöbler och såväl hela branschen som bolaget är inne på en förändringsresa i en komplex marknadsmiljö.

Läs mer

Ny VD och Årets Företagsledare

13 november 2023

Vi hälsar Tim Liljeblad varmt välkommen som VD i Tranås Rostfria. Samtidigt som utnämningen har Tim blivit utsedd till Årets Företagsledare 2023 av Tranås United, Tranås Näringslivsbolag.

Läs mer

Ny VD till Magasin Friend of Brands

10 maj 2023

Vi säger varmt välkommen till Anette Senke som ny VD på Magasin Friend of Brands från 1 maj. Anette sitter idag som Försäljnings- och Marknadschef på företaget och har lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning och att driva och utveckla konsumentvarumärken.

Läs mer

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

16 februari 2023

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Läs mer
Läs mer

MIDAQ ger julgåva till Hand In Hand

14 december 2022

MIDAQ koncernen har i år valt att skänka en julgåva till Hand in Hand, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap för att på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt bekämpa fattigdom.

Läs mer
1 2 3 4


Åk till toppen