CSR

Corporate Social Responsibility

MIDAQ ger julgåva till Hand In Hand

MIDAQ koncernen har även i år valt att skänka en julgåva till Hand in Hand, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap för att på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt bekämpa fattigdom.


Stolt sponsor till

Team Rynkeby / Barncancerfonden 2023

MIDAQ fortsätter som stolt guldsponsor till välgörenhetsprojektet Team Rynkeby/ Barncancerfonden även 2023. Team Rynkeby fonden stöder forskning om barncancer i Danmark, Sverige, Färöarna, Island, Tyskland och Schweiz.

 Vi önskar cyklisterna och supportteamet lycka till med resan till Paris.

MIDAQ har tecknat avtal med KFUM Jönköping

MIDAQ har tecknat avtal med KFUM Jönköping avseende stöd till ungdomar och familjer som inte har ekonomisk möjlighet att delta i aktiviteter såsom t.ex. läger- eller idrottsverksamhet.

MIDAQ vill med stödet bidra till att ungdomar i samhället får en meningsfull och aktiv fritid.

MIDAQ stödjer Ukraina

Vi har alla blivit bekymrade över det pågående kriget i Ukraina och vilka konsekvenser det får för befolkningen i landet. MIDAQ-koncernen ger därför en gåva till FN:s flyktingorgan UNHCR.

Organisationen har som syfte att rädda liv, skydda flyktingars rättigheter och skapa en bättre framtid för människor på flykt och statslösa personer. UNHCR arbetar för att säkerställa att alla har rätt att söka asyl och hitta en fristad när de befinner sig på flykt från våld, förföljelse, krig eller katastrof.

Åk till toppen