Ny VD och Årets Företagsledare

Ny VD och Årets Företagsledare

Vi hälsar Tim Liljeblad varmt välkommen som VD i Tranås Rostfria. Samtidigt som utnämningen har Tim blivit utsedd till Årets Företagsledare 2023 av Tranås United, Tranås Näringslivsbolag. Vår nya VD har varit verksam hos Tranås Rostfria under 6 år varav de senaste 4 som platschef. Tim har ansvarat för hela verksamheten med särskilt fokus på inköp, produktion och försäljning. Han har nyligen avslutat ett Executive Leadership Program, en utbildning inom affärsutveckling och ledarskap hos Handelshögskolan i Stockholm.

”Jag ser verkligen fram emot att ta nästa steg som VD i Tranås Rostfria. Bolaget har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och jag är glad att få leda den tillväxtresan. Vi har fantastiskt duktiga kollegor och vi vill tillsammans fortsätta leverera högkvalitativa produkter i långsiktiga kundrelationer.”


För ytterligare information, kontakta:

Namn: UIf Johansson VD/CEO MIDAQ Industry
Telefon: +46 72 165 08 00
E-mail: ulf.johansson@midaqindustry.se

Namn: Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ AB
Telefon: +4670 269 10 80
E-mail: stefan.engdahl@midaq.se

Ny VD i Svenska Pool & Spa

2 juli 2024

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Läs mer

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer
Åk till toppen