Ny VD i Hillerstorps Trä

Ny VD i Hillerstorps Trä

Vi hälsar Martin Swärd varmt välkommen som VD i Hillerstorps Trä från och med den 1 januari 2024. Hillerstorps Trä är ett av Nordens ledande företag inom utemöbler och såväl hela branschen som bolaget är inne på en förändringsresa i en komplex marknadsmiljö. Martin har under de senaste 1,5 åren varit verksam som försäljningschef i bolaget och kan verksamheten väl samt har den profil bolaget behöver för att leda verksamheten de kommande åren. Innan Martin började på Hillerstorps Trä var han verksam som Sales Director på Pelly Group och har lång erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och sälja konsument-varumärken.

”Det är med stort engagemang jag ser fram emot rollen som VD i Hillerstorps Trä. Såväl hela branschen som Hillerstorps Trä är inne i en förändringsfas och jag är glad att få chansen att leda den förändrings- och tillväxtresan. Jag och mina kollegor vill fortsätta utveckla och leverera marknadens bästa utemöbler i långsiktiga kundrelationer som Hillerstorps Trä gjort i snart 100 år. ”


För ytterligare information, kontakta:

Namn: UIf Johansson VD/CEO MIDAQ Industry
Telefon: +46 72 165 08 00
E-mail: ulf.johansson@midaqindustry.se

Namn: Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ AB
Telefon: +4670 269 10 80
E-mail: stefan.engdahl@midaq.se

Ny VD i Svenska Pool & Spa

2 juli 2024

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Läs mer

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer
Åk till toppen