Ny VD i By Rydéns & Cottex

Ny VD i By Rydéns & Cottex

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

By Rydéns och Cottex är två välkända och etablerade varumärken i olika segment inom hembelysningsbranschen. Verksamheterna har sin bas i Gnosjö och med kunder i såväl Sverige som övriga Europa.  

Alexander kommer närmast från KD Feddersen där han verkat som försäljningschef och dessförinnan som VD för IKV Tools. Alexander har de ledaregenskaper och den bakgrund som krävs för VD-rollen och för att fortsätta utveckla varumärkena By Rydéns och Cottex de kommande åren.

"Jag är otroligt glad och väldigt motiverad över att ta steget in som VD för By Rydéns och Cottex. Det är en ära och en spännande möjlighet att få leda och driva bolaget framåt för att ytterligare förstärka vår position på marknaden. Med mycket passion, stort engagemang och bra samarbete ska vi fortsätta att utveckla bolaget mot en lysande framtid”

Alexander Timour ersätter Håkan Schill som VD och Håkan fortsätter i sin roll som affärsområdeschef för MIDAQ Indoor Living.


För ytterligare information, kontakta: 

Namn: Håkan Schill VD MIDAQ Indoor LivingTelefon: +46 72 062 36 69E-mail: hakan.schill@midaqindoor.se

Namn: Stefan Engdahl VD MIDAQ ABTelefon: +46 70 269 10 80E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Ny VD i Svenska Pool & Spa

2 juli 2024

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer
Åk till toppen