Ett småländskt investmentbolag

Aktivt ägande · Långsiktigt perspektiv · Hållbar utveckling

Pressmeddelanden

Kommuniké från årsstämma MIDAQ AB (publ)

11 maj 2023

Årsstämman i MIDAQ AB (publ) hölls den 11 maj 2023.

Läs mer

Delårsrapport januari – mars 2023

11 maj 2023

MIDAQ presenterar idag sin delårsrapport för januari - mars 2023 baserat på de villkor som tecknats med obligationsinvesterare.

Läs mer

Årsstämma MIDAQ AB (Publ) den 11 maj 2023

13 april 2023

Kallelse och dagordning till årsstämma i MIDAQ AB (Publ)

Läs mer

MIDAQ koncernen är organiserad i fyra affärsområden

Outdoor Living

Med högkvalitativa produkter för hem, trädgård, park, skog, offentlig miljö och företag skapar våra bolag inom Outdoor Living gemenskap, glädje, energi och inspiration för ett rikt uteliv.

Indoor Living

Indoor Living erbjuder stilren inredning, nyskapande design och elegans för hem, kontor och offentliga miljöer. Allt för att främja ett kvalitativt och bekvämt inomhusliv.

Relocation

Vi levererar hållbara mobilitetstjänster till ledande organisationer världen över och erbjuder smidigare och tryggare upplevelser för globala företag och deras personal.

Industry

Våra industriella verksamheter påvisar ett engagemang för utveckling och långsiktig hållbarhet genom moderna, effektiva och automatiserade produktionsprocesser.

Vi söker fler företag

MIDAQ befinner sig i ett uppbyggnadsskede och söker nya företag som passar in i vår affärsmodell. Dessutom är vi intresserade av tilläggsförvärv till befintliga affärsenheter. Vi investerar i medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner och starka varumärken.

Kontaktformulär

Åk till toppen