Ny VD i Svenska Pool & Spa

Ny VD i Svenska Pool & Spa

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Svenska Pool & Spa bedriver franchiseverksamhet genom Pool & Spa-butiker runt om i Sverige. Bolaget arbetar med marknadens bästa varumärken och Svenska Pool & Spa erbjuder ett kvalitativt och heltäckande sortiment av produkter inom Pool & Spa med centrallager i Småland.

Elin kommer närmast från Sun Off kedjan där hon arbetat som ansvarig för franchiseverksamheten. Dessförinnan arbetade hon på Elitfönster/Inwido. Elins erfarenheter från konsument- och säsongsprodukter, franchiseverksamhet och butik kommer att bli värdefulla tillgångar för att SPS ska kunna fortsätta att utvecklas de kommande åren. 

” Jag har fått mycket god uppfattning om Svenska Pool & Spa och MIDAQ under processen och jag både tror och hoppas att vi de kommande åren ska kunna utveckla kedjan tillsammans. Jag ser mycket fram emot att träffa alla butiker och nya kollegor”, -säger tillträdande VD Elin Nork.

” Vi är jätteglada att Elin med sin gedigna erfarenhet väljer Svenska Pool & Spa och vi är säkra på att hon kommer ta kedjan och butikerna till nästa nivå”, -säger avgående VD och delägaren Josef Johansson.


För ytterligare information, kontakta: 

Namn: Stefan Engdahl VD MIDAQ ABTelefon: +46 70 269 10 80E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Namn: Madelene Blom CFO MIDAQ Telefon: +46 70 923 45 31E-mail:  madelene.blom@midaq.se

 

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer
Åk till toppen