Ny VD i LJ-Produkter

Ny VD i LJ-Produkter

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.  Erik har under de senaste åren varit verksam som bolagets försäljningschef och kan verksamheten väl. Hans erfarenhet och profil passar mycket väl med det ledarskap bolaget behöver för att fortsätta utvecklas de kommande åren.

”Jag ser fram emot att få leda bolaget och ser stora möjligheter att fortsätta utveckla LJ Produkter med våra varumärken Belyso och Monolight. LJ Produkter har en fortsatt mycket positiv utveckling och vi går in i 2024 med en orderstock som är All Time High. Med stort fokus framåt, så tar vi nu nästa steg för att utveckla vår organisation och våra produkter för att bli den självklara belysningspartnern för såväl befintliga som nya kunder”


För ytterligare information, kontakta: 

Namn: Håkan Schill VD MIDAQ Indoor LivingTelefon: +46 72 062 36 69E-mail: hakan.schill@midaqindoor.se

Namn: Stefan Engdahl VD MIDAQ ABTelefon: +46 70 269 10 80E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer

Ny VD i Hillerstorps Trä

27 november 2023

Vi hälsar Martin Swärd varmt välkommen som VD i Hillerstorps Trä från och med den 1 januari 2024. Hillerstorps Trä är ett av Nordens ledande företag inom utemöbler och såväl hela branschen som bolaget är inne på en förändringsresa i en komplex marknadsmiljö.

Läs mer
Åk till toppen