Internship hos MIDAQ

Internship hos MIDAQ

Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB söker, via Jönköping University (JU), en student för internship under 10 veckor med start i slutet av augusti 2022, med inriktning mot finansiering och ekonomiska analyser. Handledning kommer ske från vårt moderbolag, MIDAQ AB, och exempel på arbetsuppgifter kan vara sammanställning av analysunderlag inför investeringsbeslut, lönsamhetsanalyser eller liknande.

MIDAQ AB

MIDAQ AB är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken.
MIDAQ ägs av entreprenörer och startades 2017. MIDAQ arbetar långsiktigt med alla investeringar och har passion och fast övertygelse om att långsiktigt värdeskapande skapar de bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och att växa. Gruppen består idag av fem affärsområden:
- Outdoor Living
- Indoor Living
- Relocation
- Industry
- Consulting

Koncernen hade en omsättning 2021 uppgående till ca. 1 280 MSEK. Mer information och nyheter om MIDAQ med dotterbolag finns på MIDAQ.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan via JU:s koordinator Vaida Staberg, e-mail: vaida.staberg@ju.se

Ny VD i Svenska Pool & Spa

2 juli 2024

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Läs mer

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer
Åk till toppen