Internship hos MIDAQ

Internship hos MIDAQ

Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB söker, via Jönköping University (JU), en student för internship under 10 veckor med start i slutet av augusti 2022, med inriktning mot finansiering och ekonomiska analyser. Handledning kommer ske från vårt moderbolag, MIDAQ AB, och exempel på arbetsuppgifter kan vara sammanställning av analysunderlag inför investeringsbeslut, lönsamhetsanalyser eller liknande.

MIDAQ AB

MIDAQ AB är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken.
MIDAQ ägs av entreprenörer och startades 2017. MIDAQ arbetar långsiktigt med alla investeringar och har passion och fast övertygelse om att långsiktigt värdeskapande skapar de bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och att växa. Gruppen består idag av fem affärsområden:
- Outdoor Living
- Indoor Living
- Relocation
- Industry
- Consulting

Koncernen hade en omsättning 2021 uppgående till ca. 1 280 MSEK. Mer information och nyheter om MIDAQ med dotterbolag finns på MIDAQ.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan via JU:s koordinator Vaida Staberg, e-mail: vaida.staberg@ju.se

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

16 februari 2023

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Läs mer
Läs mer

MIDAQ ger julgåva till Hand In Hand

14 december 2022

MIDAQ koncernen har i år valt att skänka en julgåva till Hand in Hand, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap för att på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt bekämpa fattigdom.

Läs mer
Åk till toppen