Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

Som del i expansionen förstärker vi nu ledningen för Simons Industri och Marofabriken med en försäljningsinriktad VD som kommer leda de båda formblåsningsföretagen på deras fortsatta utvecklingsresa.

Ny VD blir Karl-Johan Sveningsson som närmast kommer från Gislaved Gummi AB där han varit Key Account Manager. Han var dessförinnan verksam på Blowtech AB och känner därigenom branschen väl. Karl-Johan tillträder som VD den 21 mars.

Med Karl-Johan på plats kommer vi utveckla Simons Industri och Marofabriken till nästa nivå och blir därmed än mer rustade för nya kunder och marknader säger Ulf Johansson, CEO för MIDAQ Industry AB.

 

För ytterligare information, kontakta:

Namn: Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ AB
Telefon: +4670 269 10 80
E-mail: stefan.engdahl@midaq.se

Namn: UIf Johansson VD/CEO MIDAQ Industry
Telefon: +46 72 165 08 00
E-mail: ulf.johansson@midaqindustry.se

Ny VD till Magasin Friend of Brands

10 maj 2023

Vi säger varmt välkommen till Anette Senke som ny VD på Magasin Friend of Brands från 1 maj. Anette sitter idag som Försäljnings- och Marknadschef på företaget och har lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning och att driva och utveckla konsumentvarumärken.

Läs mer
Läs mer

MIDAQ ger julgåva till Hand In Hand

14 december 2022

MIDAQ koncernen har i år valt att skänka en julgåva till Hand in Hand, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap för att på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt bekämpa fattigdom.

Läs mer
Åk till toppen