MIDAQ förvärvar TR Group

MIDAQ förvärvar TR Group

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i TR Group AB som omfattar Tranås Rostfria AB och TR Equipment AB med dotterbolag. TR Group AB säljs av Maze Holding i Tranås AB.

Tranås Rostfria är en legoleverantör som varit verksam sedan 1945 inom stål- och plåtbearbetning och levererar komponenter samt färdiga produkter till kunder i närområdet. TR Equipment har ett eget sortiment av hjälpmedelsprodukter för Patient Hygien och försäljning sker på den globala marknaden. Bolaget har dotterbolag i England, Tyskland och USA och säljer i övriga länder genom distributörer. TR Group omsätter 100 Msek och har 50 anställda.

  • Huvudfokus vid sökandet av en ny ägare till Tranås Rostfria/TR Equipment har varit att finna en professionell långsiktig ägare med tydlig ambition att fortsätta utveckla bolagen med Tranås som bas. Midaq uppfyller dessa kriterier och det ska bli spännande att följa bolagens utveckling framöver - säger Mattias Franzén. Mattias kommer fortsätta som VD under en övergångsperiod.

  • Förvärvet av TR Group är ett viktigt steg i utvecklingen av affärsområdet MIDAQ Industry. Med lång erfarenhet inom sina respektive områden, stor andel egna produkter och med global närvaro, kommer TR Group bli en viktig del i den tillväxtresa som MIDAQ Industry är på - säger Ulf Johansson, affärsområdeschef för MIDAQ Industry.


Vi hälsar TR Group varmt välkomna till MIDAQ!

2021-12-16

Styrelsen i MIDAQ AB

Läs mer

Styrelseförändring i MIDAQ AB

11 maj 2022

Vid MIDAQ AB`s Årsstämma den 11 maj 2022 nyvaldes Gunilla Rittgård, Onsala, som styrelseordförande och Claes Winterfeldt, Stockholm, som styrelseledamot.

Läs mer
Läs mer
Åk till toppen