MIDAQ förvärvar LJ Produkter/Belyso

MIDAQ förvärvar
LJ Produkter/Belyso

MIDAQ Indoor Living har idag förvärvat 100% av aktierna i LJ Produkter/Belyso i Gnosjö av Madelen Berg och Erik Johansson.

LJ Produkter/Belyso utvecklar, konstruerar, marknadsför och säljer belysningsprodukter i LED med fokus på effektiva och hållbara lösningar för industri, retail och offentlig miljö för kunder såväl lokalt som globalt. Bolaget har ett produkterbjudande som omfattar spotlights, industribelysning, LED-paneler & lister samt olika tillbehör. Bolaget har varit verksamt sedan 1978, omsätter ca 30 Msek och har 6 anställda.

  • Med MIDAQ som ny ägare skapas förutsättningar för bolaget att långsiktigt få växa och utvecklas tillsammans med liknande bolag i MIDAQ – säger VD Madelen Berg.
  • LJ Produkter med tillhörande varumärke Belyso tillför MIDAQ ett produktsegment och tillför ny kompetens som passar väl in på vår fortsatta tillväxt. Tillsammans med vårt bolag Mono Light ser vi en stor potential för både synergier och fortsatt utveckling – säger Håkan Schill, affärsområdeschef för MIDAQ Indoor Living.

Vi hälsar bolaget och all personal varmt välkomna till MIDAQ!

2022-09-30

Styrelsen i MIDAQ AB

För ytterligare information, kontakta: 
Namn:Stefan Engdahl VD/CEO 
Telefon: +46 70 269 10 80
E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Namn: Håkan Schill Affärsområdeschef
Telefon: +46 72 062 36 69
E-mail: hakan.schill@midaqindoor.se

Delårsrapport januari – juni 2023

29 augusti 2023

MIDAQ presenterar idag sin delårsrapport för januari - juni 2023 baserat på de villkor som tecknats med obligationsinvesterare.

Läs mer
Läs mer
Läs mer
Åk till toppen