MIDAQ förvärvar Cottex

MIDAQ förvärvar Cottex

MIDAQ Indoor Living har idag förvärvat 100% av aktierna i Cottex AB från Hafrem AB.

Cottex är sedan 1979 ett etablerat varumärke på den svenska marknaden för hembelysning. Verksamheten bedrivs i Limhamn, Malmö, och med förvärvet breddas kunderbjudandet inom MIDAQ Indoor Living. Med utökat sortiment och ett än mer attraktivt erbjudande skapar vi möjligheter att förstärka vår position hos återförsäljare och konsumenter.

  • Med MIDAQ Indoor Living som ny ägare får Cottex de allra bästa förutsättningarna att fortsätta växa och utveckla sitt erbjudande. Vi får tillgång till helt nya försäljningskanaler och ett nätverk fullt med erfarenhet och kompetens. Tillsammans står vi helt enkelt starkare säger Fredric Mattson, VD Cottex AB.

  • Vi är mycket glada att vi fått möjlighet att bli nya ägare till Cottex. Bolaget och dess varumärke kompletterar vårt erbjudande inom MIDAQ Indoor Living och blir en del i vår fortsatta tillväxtresa, säger Håkan Schill, VD MIDAQ Indoor Living AB.

Vi hälsar Cottex varmt välkomna till MIDAQ.

2022-03-18

Styrelsen i MIDAQ AB

 

För mer information kontakta:

Håkan Schill
Tel: 072-062 36 69
Hakan.schill@midaqindoor.se

Fredric Mattson
Tel: 070-581 11 69
Fredric.mattson@cottex.se

 

MIDAQ Indoor Living har fokus på produkter för ett kvalitativt och bekvämt inomhusliv och erbjuder återförsäljare, privatpersoner, företag och offentlig miljö ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för ett bekvämt inomhusliv.

Läs mer
Läs mer
Läs mer
Åk till toppen