Mecs öppnar kontor i Jönköping

Mecs öppnar kontor i Jönköping

Kommunikationsbyrån Mecs, med kontor i Halmstad och Malmö, startar nu upp verksamhet i Jönköping. Inledningsvis bemannas kontoret av tre nya kollegor, Joel Sundström, Fanny Afzelius och Johan Byrmo.

Joel och Johan har tillsammans 26 års erfarenhet av affärsutveckling och företagsutveckling genom SEO, Googles produkter och tjänster, samt konverteringsoptimering. Fanny har starka kompetenser inom digital annonsering i sociala medier, Google Ads och övriga kanaler vad gäller synlighet på webb.

- Vi kommer från branschen och har sett den växa och förändras genom åren som vi jobbat. Mitt i förändringen försöker vi ha örat mot marken för våra kunders räkning. Vi ser alla tre fram emot att få vara med och bygga vidare på den digitala sidan av Mecs redan tilltagna utbud av tjänster för företag. Google är, och kommer vara, viktigt för företag och konsumenter framgent så vi har stora förväntningar och förhoppningar, säger Joel Sundström.

- Våra nya medarbetare har handplockats för sin erfarenhet och djupa kunskap inom digital affärsutveckling, digital annonsering och resultatanalys. Vi har redan många kunder i Jönköpingsområdet och med ett kontor på plats kommer vi kunna erbjuda ännu högre service till såväl befintliga som nya kunder. Vi hälsar alla tre varmt välkomna till Mecs, säger Mecs VD Charlie Ahlbin.

Mecs erbjuder fullservicelösningar med allt ifrån film och foto, copy och formgivning, till varumärkes- och digitala strategier.

För mer information, kontakta Charlie Ahlbin, VD Mecs charlie@mecs.se 070-444 68 88
eller Joel Sundström, Platschef Mecs Jönköping joel@mecs.se 073-956 03 70

Läs mer

CFO till MIDAQ Indoor Living

7 november 2022

Nu förstärker affärsområdet MIDAQ Indoor Living sin organisation med att anställa Anna Gustafsson som ny CFO. I affärsområdet finns idag bolagen Magasin, Homebaze, By Rydens, Mono, Cottex samt LJ/Belyso med verksamheter i flera länder.

Läs mer

Välkommen till internship hos MIDAQ

1 juni 2022

Vi välkomnar en ny talang för höstens internship, Jacob Norgren. Jacob studerar Industrial Economics på Jönköping International Business School. Han kommer under 10 veckor, med start 29 augusti 2022, att praktisera hos oss med inriktning mot finansiering och ekonomiska analyser.

Läs mer
Åk till toppen