Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB söker , via Jönköping University (JU), en student för internship under 10 veckor med start i slutet av augusti 2021 och med inriktning mot finansiering och ekonomiska analyser. Handledning kommer ske från vårt moderbolag, MIDAQ AB, och exempel på arbetsuppgifter kan vara sammanställning av analysunderlag inför investeringsbeslut, lönsamhetsanalyser eller liknande.

Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken.

MIDAQ ägs av entreprenörer och arbetar långsiktigt med alla investeringar. Vår passion och fasta övertygelse är att långsiktigt värdeskapande ger de bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och växa. Koncernen består idag av fyra affärsområden:

  • Outdoor Living
  • Indoor Living
  • Relocation
  • Consulting

Koncernen har en budgeterad omsättning 2021 uppgående till ca. 1 000 Msek före eventuella förvärv. Mer information och nyheter om MIDAQ med dotterbolag finns på MIDAQ.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan görs till koordinator på JU: Emil Karlsson, emil.karlsson@ju.se, alt +46 36 10 13 04

Ny VD till Magasin Friend of Brands

10 maj 2023

Vi säger varmt välkommen till Anette Senke som ny VD på Magasin Friend of Brands från 1 maj. Anette sitter idag som Försäljnings- och Marknadschef på företaget och har lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning och att driva och utveckla konsumentvarumärken.

Läs mer

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

16 februari 2023

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Läs mer
Läs mer
Åk till toppen