Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB söker , via Jönköping University (JU), en student för internship under 10 veckor med start i slutet av augusti 2021 och med inriktning mot finansiering och ekonomiska analyser. Handledning kommer ske från vårt moderbolag, MIDAQ AB, och exempel på arbetsuppgifter kan vara sammanställning av analysunderlag inför investeringsbeslut, lönsamhetsanalyser eller liknande.

Internship hos MIDAQ

MIDAQ AB är ett investmentbolag som investerar i och utvecklar medelstora företag med etablerade affärsmodeller, ledande marknadspositioner, egna produkter eller tjänster och starka varumärken.

MIDAQ ägs av entreprenörer och arbetar långsiktigt med alla investeringar. Vår passion och fasta övertygelse är att långsiktigt värdeskapande ger de bästa förutsättningarna för ett företag att utvecklas och växa. Koncernen består idag av fyra affärsområden:

  • Outdoor Living
  • Indoor Living
  • Relocation
  • Consulting

Koncernen har en budgeterad omsättning 2021 uppgående till ca. 1 000 Msek före eventuella förvärv. Mer information och nyheter om MIDAQ med dotterbolag finns på MIDAQ.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan görs till koordinator på JU: Emil Karlsson, emil.karlsson@ju.se, alt +46 36 10 13 04

MIDAQ AB emitterar sitt första obligationslån

2 december 2021

MIDAQ AB (publ) (”MIDAQ”) har idag framgångsrikt emitterat seniora icke säkerställda obligationer om 200 miljoner SEK inom ett rambelopp på 400 miljoner SEK med förfall 13 december 2024.

Läs mer
Läs mer

Gårdsman i nya lokaler

25 oktober 2021

Äntligen kan Gårdsman slå upp portarna till en helt ny, toppmodern butik och e-handel för skog & trädgård. Intill Fridhemsrondellen i Jönköping får Gårdsman ett unikt och bra läge för alla kunder.

Läs mer
Åk till toppen