Gårdsman expanderar

Gårdsman expanderar och koncentrerar verksamheten till Jönköping.

Gårdsman expanderar

Gårdsman expanderar och koncentrerar verksamheten till Jönköping. Gårdsman bedriver butik med webbhandel och service för trädgård, skogsmaskiner och personlig utrustning. Företaget ingår i MIDAQ Outdoor Living och Gårdsman finns i dag i Jönköping och Vimmerby.

Verksamheten växer kraftigt och MIDAQ har därför förvärvat en fastighet på Fridhemsvägen i Jönköping, där all verksamhet kommer att koncentreras.

Den nya fastigheten har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Vi får fantastiska ytor för webbhandel, butik, lager och service. Fastigheten har god tillgänglighet och en stor kundparkering, vilket blir ett lyft för både Gårdsman och kunderna, säger Jonas Netterström, VD på MIDAQ Outdoor Living.

Flytten till den nya fastigheten kommer ske under hösten 2021 och planerad invigning av lokalerna i början av oktober 2021.

Välkommen att kontakta nedanstående för mer information:

Jonas Netterström
VD, MIDAQ Outdoor Living
Tel: 0708-16 01 80

Rikard Samuelsson VD,
Gårdsman
Tel: 0738-18 55 35

 

 

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer
Åk till toppen