CFO till MIDAQ Industry

CFO till MIDAQ Industry

MIDAQ Industry fortsätter växa i snabb takt, senast genom förvärvet av Bendinggroup och Åry Trays. Tillsammans med TR Equipment, Tranås Rostfria, Stemo och Simons Industri utgör bolagen affärsområdet MIDAQ Industry.

Som ett led i vår expansion förstärker vi ledningen för MIDAQ Industry med en CFO som tillsammans med CEO kommer utgöra affärsområdesledningen.

Ny CFO blir Johan Vibeke som närmast kommer från Brenderup AB där han varit Finance Manager. Johan har tidigare varit verksam som redovisningschef på Husqvarna AB och som kundansvarig på LRF Konsult. Johan tillträder tjänsten som CFO för MIDAQ Industry den 15 augusti.

- Vi är glada att Johan ansluter till MIDAQ Industry. Vi får därmed möjlighet att utveckla våra befintliga bolag och är samtidigt väl rustade för kommande förvärv, säger Ulf Johansson, CEO MIDAQ Industry AB.

 

För ytterligare information, kontakta:

Namn:            Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ AB
Telefon:          +46 70 269 10 80
E-mail:            stefan.engdahl@midaq.se

Namn:            Ulf Johansson VD/CEO MIDAQ Industry
Telefon:         +46 72 165 08 00
E-mail:            ulf.johansson@midaqindustry.se

Ny VD till Magasin Friend of Brands

10 maj 2023

Vi säger varmt välkommen till Anette Senke som ny VD på Magasin Friend of Brands från 1 maj. Anette sitter idag som Försäljnings- och Marknadschef på företaget och har lång erfarenhet av marknadsföring, försäljning och att driva och utveckla konsumentvarumärken.

Läs mer

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

16 februari 2023

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Läs mer
Läs mer
Åk till toppen