CFO till MIDAQ Industry

CFO till MIDAQ Industry

MIDAQ Industry fortsätter växa i snabb takt, senast genom förvärvet av Bendinggroup och Åry Trays. Tillsammans med TR Equipment, Tranås Rostfria, Stemo och Simons Industri utgör bolagen affärsområdet MIDAQ Industry.

Som ett led i vår expansion förstärker vi ledningen för MIDAQ Industry med en CFO som tillsammans med CEO kommer utgöra affärsområdesledningen.

Ny CFO blir Johan Vibeke som närmast kommer från Brenderup AB där han varit Finance Manager. Johan har tidigare varit verksam som redovisningschef på Husqvarna AB och som kundansvarig på LRF Konsult. Johan tillträder tjänsten som CFO för MIDAQ Industry den 15 augusti.

- Vi är glada att Johan ansluter till MIDAQ Industry. Vi får därmed möjlighet att utveckla våra befintliga bolag och är samtidigt väl rustade för kommande förvärv, säger Ulf Johansson, CEO MIDAQ Industry AB.

 

För ytterligare information, kontakta:

Namn:            Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ AB
Telefon:          +46 70 269 10 80
E-mail:            stefan.engdahl@midaq.se

Namn:            Ulf Johansson VD/CEO MIDAQ Industry
Telefon:         +46 72 165 08 00
E-mail:            ulf.johansson@midaqindustry.se

MIDAQ ger julgåva till UNHCR 2023

5 december 2023

MIDAQ-koncernen har i år valt att skänka en julgåva till FN:s flyktingorgan UNHCR som räddar liv, stödjer barn på flykt och kämpar för flyktingars rättigheter.

Läs mer

Ny VD i Hillerstorps Trä

27 november 2023

Vi hälsar Martin Swärd varmt välkommen som VD i Hillerstorps Trä från och med den 1 januari 2024. Hillerstorps Trä är ett av Nordens ledande företag inom utemöbler och såväl hela branschen som bolaget är inne på en förändringsresa i en komplex marknadsmiljö.

Läs mer

Ny VD och Årets Företagsledare

13 november 2023

Vi hälsar Tim Liljeblad varmt välkommen som VD i Tranås Rostfria. Samtidigt som utnämningen har Tim blivit utsedd till Årets Företagsledare 2023 av Tranås United, Tranås Näringslivsbolag.

Läs mer
Åk till toppen