CFO till MIDAQ Indoor Living

CFO till MIDAQ Indoor Living

MIDAQ Indoor Living fortsätter växa, senast genom förvärvet av LJ-Produkter/Belyso. Tillsammans med bolagen Magasin Friend of Brands, Homebaze, Mono Light, By Rydéns, Cottex samt LJ-Produkter/Belyso utgör bolagen affärsområdet MIDAQ Indoor Living med verksamheter i flera länder.

Som ett led i vår expansion förstärker vi nu ledningen för MIDAQ Indoor Living med en CFO som tillsammans med CEO kommer utgöra affärsområdesledningen.

Ny CFO blir Anna Gustafsson som närmast kommer från Ragnars Inredningar och Morgana där hon verkat som ekonomichef. Hon har tidigare även arbetat som controller hos Xano Industri och auktoriserad revisor hos PWC. Anna tillträder tjänsten som CFO för MIDAQ Indoor Living den 1 januari 2023.

 - Vi har länge sökt CFO för affärsområdet och Anna kommer med sin kompetens bli en nyckelspelare för styrning och kommande tillväxt, säger Håkan Schill, CEO MIDAQ Indoor Living


För ytterligare information, kontakta: 

Namn: Håkan Schill CEO MIDAQ Indoor LivingTelefon: +46 72 062 36 69E-mail: hakan.schill@midaqindoor.se

Namn: Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ ABTelefon: +46 70 269 10 80E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Ny VD till Simons Industri och Marofabriken

16 februari 2023

MIDAQ Industry har vuxit i snabb takt och senast genom förvärvet av Marofabriken. I affärsområdet ingår, utöver Marofabriken, Simons Industri, Bendinggroup, Åry Trays, TR Equipment, Tranås Rostfria och Stemo.

Läs mer
Läs mer

MIDAQ ger julgåva till Hand In Hand

14 december 2022

MIDAQ koncernen har i år valt att skänka en julgåva till Hand in Hand, en ideell organisation som arbetar med entreprenörskap för att på ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt bekämpa fattigdom.

Läs mer
Åk till toppen