CFO till MIDAQ Indoor Living

CFO till MIDAQ Indoor Living

MIDAQ Indoor Living fortsätter växa, senast genom förvärvet av LJ-Produkter/Belyso. Tillsammans med bolagen Magasin Friend of Brands, Homebaze, Mono Light, By Rydéns, Cottex samt LJ-Produkter/Belyso utgör bolagen affärsområdet MIDAQ Indoor Living med verksamheter i flera länder.

Som ett led i vår expansion förstärker vi nu ledningen för MIDAQ Indoor Living med en CFO som tillsammans med CEO kommer utgöra affärsområdesledningen.

Ny CFO blir Anna Gustafsson som närmast kommer från Ragnars Inredningar och Morgana där hon verkat som ekonomichef. Hon har tidigare även arbetat som controller hos Xano Industri och auktoriserad revisor hos PWC. Anna tillträder tjänsten som CFO för MIDAQ Indoor Living den 1 januari 2023.

 - Vi har länge sökt CFO för affärsområdet och Anna kommer med sin kompetens bli en nyckelspelare för styrning och kommande tillväxt, säger Håkan Schill, CEO MIDAQ Indoor Living


För ytterligare information, kontakta: 

Namn: Håkan Schill CEO MIDAQ Indoor LivingTelefon: +46 72 062 36 69E-mail: hakan.schill@midaqindoor.se

Namn: Stefan Engdahl VD/CEO MIDAQ ABTelefon: +46 70 269 10 80E-mail:  stefan.engdahl@midaq.se 

Ny VD i Svenska Pool & Spa

2 juli 2024

Vi hälsar Elin Nork varmt välkommen som ny VD i Svenska Pool & Spa från och med den 19 augusti 2024.

Läs mer

Ny VD i By Rydéns & Cottex

9 april 2024

Vi hälsar Alexander Timour varmt välkommen som ny VD i By Rydéns AB och Cottex AB från och med den 1 juni 2024.

Läs mer

Ny VD i LJ-Produkter

8 januari 2024

Vi hälsar Erik Johansson varmt välkommen som VD i LJ-Produkter AB från och med den 1 januari 2024. LJ-Produkter har ett komplett erbjudande med belysningsprodukter inom industriell belysning, contract och retail.

Läs mer
Åk till toppen