MIDAQ förvärvar Stemo

MIDAQ har idag förvärvat 100% av aktierna i Stemo AB och Stemo GmbH av Agne och Britt Johansson.

MIDAQ förvärvar Stemo

MIDAQ har idag förvärvat 100% av aktierna i Stemo AB och Stemo GmbH av Agne och Britt Johansson.
Stemo tillverkar, utvecklar och säljer förvaringslådor i plast till industri, vård, butik och kontor under det egna varumärket Stemo. Produkterna säljs via distributörer och återförsäljare på den europeiska marknaden. Verksamheten bedrivs i Mullsjö och i Rödermark utanför Frankfurt i Tyskland. Omsättningen för det senaste räkenskapsåret uppgick till ca. 30 Msek.
Med MIDAQ som nya ägare får vi en långsiktig och bra lösning för Stemo som därmed får möjlighet att fortsätta växa i en bra miljö – säger VD i Stemo Agne Johansson.
Förvärvet ligger helt i linje med vår strategi att bygga affärsområdet Industry med bolag som har starka varumärken och egna produkter. Vi ser fram emot att få ta hand om och bygga vidare på ett mycket välskött bolag – säger VD i MIDAQ AB Stefan Engdahl.
Samtidigt som Stemo förvärvas görs en intern omstrukturering inom MIDAQ. Simons Industrier, som formblåser plast och tillverkar båtbeslag, överlåts till MIDAQ Industry och placeras därmed i samma affärsområde som Stemo. Affärsområdet får därmed en flygande start – säger VD i MIDAQ Industry Ulf Johansson.

Vi hälsar Stemo AB och Stemo GmbH varmt välkomna till MIDAQ!

Läs mer

MIDAQ förvärvar Åry Trays & Bending Group

10 januari 2022

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i Jomarast Kapital AB som omfattar Åry AB, Åry Home AB, Bending Holding AB och Bendinggroup AB. Jomarast Kapital AB säljs av Tomas Ragnarsson, Roger Starkenberg och Bengt-Olof Johansson.

Läs mer

MIDAQ förvärvar TR Group

16 december 2021

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i TR Group AB som omfattar Tranås Rostfria AB och TR Equipment AB med dotterbolag. TR Group AB säljs av Maze Holding i Tranås AB.

Läs mer
Åk till toppen