MIDAQ förvärvar Marofabriken

MIDAQ förvärvar Marofabriken

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i Marofabriken AB av Per och Birgitte Malmberg. 

Marofabriken AB konstruerar, designar och tillverkar specialdesignade plastflaskor. Bolaget erbjuder kunden en komplett process från idé till slutprodukt. Man har ett eget sortiment men tillverkar även kundanpassade flaskor. Produkterna säljs på den nordiska marknaden till kunder inom kosmetisk, kemisk-teknisk och medicinsk industri. Utöver detta har Marofabriken en agentur för parfymoljor som säljs på den skandinaviska marknaden. 

Bolaget har varit verksamt sedan 1961, omsätter ca 20 Msek och har 7 anställda. 

  • Med MIDAQ Industry som ny ägare skapas förutsättningar för bolaget att långsiktigt få växa och utvecklas tillsammans med liknande bolag i MIDAQ Industry – säger VD Per Malmberg.
     
  • Marofabriken tillför MIDAQ varumärken, egna produkter och produktionskompetens. Förvärvet bidrar även till att göra oss än mer kompletta inom formblåsta detaljer. Samtidigt är det ett strategiskt steg på vår tillväxtresa – säger Ulf Johansson, affärsområdeschef för MIDAQ Industry. 

Vi hälsar bolaget och all personal varmt välkomna till MIDAQ!

2022-09-15

Styrelsen i MIDAQ AB

För ytterligare information, kontakta: 

Namn:            Stefan Engdahl VD/CEO 
Telefon:          +46 70 269 10 80 
E-mail:           stefan.engdahl@midaq.se 

Namn:            Ulf Johansson
Telefon:         +46 72 165 08 00
E-mail:           ulf.johansson@midaqindustry.se

MIDAQ Consulting får ny ägare

29 mars 2023

MIDAQ Growth har idag förvärvat MIDAQ Consulting AB av MIDAQ AB. MIDAQ Consulting består av bolagen VALIDI Sverige AB, CloudIQ i Jönköping AB och Scandinavian Flow AB.

Läs mer

Bokslutskommuniké 2022

22 februari 2023

MIDAQ presenterar idag sin bokslutskommuniké för januari - december 2022 baserat på de villkor som tecknats med obligationsinvesterare.

Läs mer
Läs mer
Åk till toppen