MIDAQ etablerar Industry

Som ett led i vår tillväxt expanderar vi nu horisontellt och startar affärsområdet MIDAQ Industry.

MIDAQ etablerar Industry

MIDAQ Industry ska, precis om övriga affärsområden, få möjlighet att växa och utvecklas med huvudinriktning mot egna produkter och starka varumärken. Till ledare för vår satsning har vi utsett Ulf Johansson som affärsområdeschef. Ulf, som bor med sin familj i Jönköping, är i grunden både tekniker och ekonom och har bland annat en MBA från Handelshögskolan i Göteborg. Han har lång industriell erfarenhet som VD, såväl nationellt som internationellt, och har tillbringat flertalet år utomlands. Ulf börjar sin tjänst hos oss den 1 september.

 – Vi är mycket glada att kunna presentera Ulf som affärsområdeschef för vårt nya affärsområde. Han och hans profil passar väl in i vår organisation, säger Stefan Engdahl, CEO i MIDAQ.

– Med många intressanta industrier i såväl regionen som nationellt finns det stora möjligheter för MIDAQ Industry. Jag ser fram emot att få delta i att utveckla affärsområdet och kommande förvärv, säger Ulf Johansson.

Vi hälsar Ulf varmt välkommen till MIDAQ!

Styrelsen i MIDAQ AB

Läs mer

MIDAQ förvärvar Åry Trays & Bending Group

10 januari 2022

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i Jomarast Kapital AB som omfattar Åry AB, Åry Home AB, Bending Holding AB och Bendinggroup AB. Jomarast Kapital AB säljs av Tomas Ragnarsson, Roger Starkenberg och Bengt-Olof Johansson.

Läs mer

MIDAQ förvärvar TR Group

16 december 2021

MIDAQ Industry har idag förvärvat 100% av aktierna i TR Group AB som omfattar Tranås Rostfria AB och TR Equipment AB med dotterbolag. TR Group AB säljs av Maze Holding i Tranås AB.

Läs mer
Åk till toppen