Ny CFO till MIDAQ Outdoor Living

Med det senaste förvärvet av Svenska Bad fortsätter affärsområdet MIDAQ Outdoor Living växa i snabb takt. Affärsområdet består av Hillerstorps Trä, Gårdsman, Simons Industri och nu även Svenska Bad.

Ny CFO till MIDAQ Outdoor Living

För att möta upp expansionen som sker så förstärks ledningen för MIDAQ Outdoor Living med en CFO som tillsammans med CMO, COO och CEO utgör affärsområdesledning.

Ny CFO blir Jonas Andersson som närmast kommer ifrån Investmentbolaget Qvana Invest där han varit VD och delägare sedan 2016. Innan dess var Jonas Head of Finance på EQT i Stockholm under ca 10 år. Jonas tillträder tjänsten den 1 september.

– MIDAQ Outdoor Living går in i en ny fas där vi stärker upp organisationen för att möta framtida tillväxt, men också för att stödja befintliga organisationer inom affärsområdet. Anders Mårtensson tillträdde som CMO för ett år sedan, Mats Berg som COO för 6 månader sedan och vi är glada att Jonas Andersson nu ansluter till teamet, säger Jonas Netterström, CEO för MIDAQ Outdoor Living.

MIDAQ AB emitterar sitt första obligationslån

2 december 2021

MIDAQ AB (publ) (”MIDAQ”) har idag framgångsrikt emitterat seniora icke säkerställda obligationer om 200 miljoner SEK inom ett rambelopp på 400 miljoner SEK med förfall 13 december 2024.

Läs mer
Läs mer

Gårdsman i nya lokaler

25 oktober 2021

Äntligen kan Gårdsman slå upp portarna till en helt ny, toppmodern butik och e-handel för skog & trädgård. Intill Fridhemsrondellen i Jönköping får Gårdsman ett unikt och bra läge för alla kunder.

Läs mer
Åk till toppen