MIDAQ förvärvar Stemo

MIDAQ har idag förvärvat 100% av aktierna i Stemo AB och Stemo GmbH av Agne och Britt Johansson.

MIDAQ förvärvar Stemo

MIDAQ har idag förvärvat 100% av aktierna i Stemo AB och Stemo GmbH av Agne och Britt Johansson.
Stemo tillverkar, utvecklar och säljer förvaringslådor i plast till industri, vård, butik och kontor under det egna varumärket Stemo. Produkterna säljs via distributörer och återförsäljare på den europeiska marknaden. Verksamheten bedrivs i Mullsjö och i Rödermark utanför Frankfurt i Tyskland. Omsättningen för det senaste räkenskapsåret uppgick till ca. 30 Msek.
Med MIDAQ som nya ägare får vi en långsiktig och bra lösning för Stemo som därmed får möjlighet att fortsätta växa i en bra miljö – säger VD i Stemo Agne Johansson.
Förvärvet ligger helt i linje med vår strategi att bygga affärsområdet Industry med bolag som har starka varumärken och egna produkter. Vi ser fram emot att få ta hand om och bygga vidare på ett mycket välskött bolag – säger VD i MIDAQ AB Stefan Engdahl.
Samtidigt som Stemo förvärvas görs en intern omstrukturering inom MIDAQ. Simons Industrier, som formblåser plast och tillverkar båtbeslag, överlåts till MIDAQ Industry och placeras därmed i samma affärsområde som Stemo. Affärsområdet får därmed en flygande start – säger VD i MIDAQ Industry Ulf Johansson.

Vi hälsar Stemo AB och Stemo GmbH varmt välkomna till MIDAQ!

MIDAQ AB emitterar sitt första obligationslån

2 december 2021

MIDAQ AB (publ) (”MIDAQ”) har idag framgångsrikt emitterat seniora icke säkerställda obligationer om 200 miljoner SEK inom ett rambelopp på 400 miljoner SEK med förfall 13 december 2024.

Läs mer
Läs mer

Gårdsman i nya lokaler

25 oktober 2021

Äntligen kan Gårdsman slå upp portarna till en helt ny, toppmodern butik och e-handel för skog & trädgård. Intill Fridhemsrondellen i Jönköping får Gårdsman ett unikt och bra läge för alla kunder.

Läs mer
Åk till toppen